OVER ONS

REGISTER-ARBEIDSDESKUNDIGE EN
REGISTER-CASEMANAGER


Vanaf 1997 werk ik in het domein van de sociale zekerheid. Voorheen als re-integratieadviseur, nu als registercasemanager en gecertificeerd registerarbeidsdeskundige. Door mijn kennis van de Poolse taal en cultuur word ik door een groot deel van mijn opdrachtgevers ingezet voor de begeleiding van Poolstalige werknemers en letselschadeslachtoffers, zowel in Nederland als in Polen.

Ik heb sinds 2003 meer dan 1250 WVP- cases begeleid, waarvan enkele tientallen tot aan de WVP-poort bij het UWV. Er is in de door mij behandelde cases nog nooit een loonsanctie opgelegd t.g.v. het niet goed hebben doorlopen van het WVP-proces. Daar ben ik blij mee, én trots op.

Daarnaast heb ik sinds 2013 meer dan 250 AD-onderzoeken verricht waarvan meer dan 100 van Poolstalige werknemers of letselschade slachtoffers. Op dit moment begeleid ik ca. 10 letselschadeslachtoffers naar passend werk binnen hun belastbaarheid. Zowel in Nederland als in Polen.

  Henk Jonker – Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige. Arbeidsdeskundig onderzoek en begeleiding in de Poolse taal

 

 

 

 

Arbeidskundig adviesbureau JONKER is ingeschreven in het

Het Register Letselschade is hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele dienstverleners in letselschadezaken

 

 

 

 

IK BEN ALS PROFESSIONAL AANGESLOTEN BIJ DE ONDERSTAANDE BEROEPSORGANISATIES

 

 

 

PROFESSIONEEL HANDELEN

ONAFHANKELIJKHEID & ACTUELE KENNIS
VAN DE SOCIALE ZEKERHEID


Uitgangspunten bij mijn professioneel handelen zijn onafhankelijkheid en actuele kennis van de Sociale Zekerheid. Naast het onderkennen van het gezamenlijke belang van werkgever en werknemer, verlies ik daarbij nooit het individuele belang uit het oog. Alle betrokkenen kunnen rekenen op een onafhankelijk, onpartijdig en professioneel advies.

Jaarlijks volg ik ,net zoals vele van mijn vakgenoten, (zowel de register-arbeidsdeskundigen als de register-casemanagers), diverse bijscholingen en beroepsgerichte workshops, Daarnaast minimaal 8 keer per jaar intervisie of onderlinge toetsing met andere professionals. Deze intensieve vorm van na- en bijscholing staat borg voor actuele kennis van de Sociale Zekerheid.


 

 

 

SAMENWERKING MET ANDERE ZELFSTANDIGE  PROFESSIONALS

DE KRACHT VAN HET ZAKELIJK NETWERK


Door mijn jarenlange ervaring heb ik een netwerk van goed opgeleide professionals om mijn heen kunnen verzamelen. Allemaal zelfstandig professional, of verenigd in gespecialiseerde maatschappen of bureaus. Dit uitstekende netwerk is letterlijk ‘one click away’ en inzetbaar voor diverse opdrachten. Ik werk alleen samen met professionals die, net als ik, ingeschreven zijn in hun professionele beroepsregister, bijscholing volgen en zich met vakgenoten treffen voor het up to date houden van hun kennis- en vaardigheidsniveau.