Team

Wij zij een geëngageerd team met een duidelijk doel voor ogen. Het met in achtnemen van de wettelijke verplichtingen realiseren van duurzame inzetbaarheid van werknemers die door ziekte, gebrek of ongeval gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn geraakt. Dit doen wij met hoofd, hart en ziel vanuit een onafhankelijk positie. Wij zijn niet voor de ene partij, of tegen de andere. Vanuit onze verschillende professionele achtergrond dragen wij, altijd met up-to date kennis, bij aan de gewone, maar meestal complexe, verzuimdossiers. Onze kracht ligt in de samenbundeling van onze kennis, vaardigheid en jarenlange ervaring met de Poolse doelgroep in Nederland. Wij kennen de taal, de cultuur en de verschillen in de diverse generaties van Polen die in Nederland werken. Die deskundigheid maakt ons hét team wat u het beste kan ondersteunen bij uw ingewikkelde Poolse dossiers.

Ons team bestaat uit

  • Arbeidsdeskundigen
  • Re-integratiecoaches
  • Verpleegkundige
  • Fysiotherapeut
  • Psycholoog

 

  • Taaltrainer
  • Backoffice medewerker
  • Taalcorrector
  • IT-ondersteuners

Met gebundelde kennis en ervaring met de Poolse doelgroep

Ieder van ons afzonderlijk heeft langjarige ervaring met de Poolse doelgroep. Deze ervaring is nu gebundeld binnen Arbeidskundig Adviesbureau Jonker. Dit om opdrachtgevers direct toegang te geven tot een totale en integrale aanpak van de meest complexe dossiers met deze doelgroep.

Een uitgebreid netwerk

Behalve een stevig basisteam beschikken wij over een groot netwerk van specialisten in de ons aangrenzende vakgebieden voor ondersteuning van onze opdrachtgevers en onze cliënten, op diverse terreinen. Specialisten die ook de taal van het letselschadeslachtoffer of uw werknemer spreken.

Permanente educatie

Alle medewerkers van AAJ BV voldoen jaarlijks aan hun verplichte nascholingsactiviteiten en “Onderlinge Toetsing” met vakgenoten. Zij zijn op de hoogte van de meest actuele zaken in hun vakgebied

Bij u in de buurt

Al onze medewerkers, in Nederland en in Polen, werken vanuit huis en zijn mobiel. In de meeste gevallen komen we in Nederland bij u op de werkplek of bij het letselschadeslachtoffer thuis. Ook is om uiteenlopende redenen soms het contact onderhouden met telefoon of beeldscherm efficiënter. De keuze wordt per situatie bepaald.

 

AAJ-Professionals, specialisten van huis uit

Vacatures

Arbeidskundig Adviesbureau Jonker BV is altijd geïnteresseerd in kennismaking met tweetalig Professionals op minimaal Hbo-niveau die over kennis en ervaring beschikken in de Sociale Zekerheid, re-integratie of letselschade. Ben je native speaker Pools en is je uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands op minimaal B2-niveau, én heb je de bereidheid om verdere scholing te volgen, komen we graag met je in contact voor een wederzijds vrijblijvend gesprek. Het spreken van meer West- en/of Oost-Europese talen is een pré. Je werkt altijd vanuit huis in je eigen regio en bezoekt bedrijven op locatie en je komt bij de mensen thuis. Je beschikt dus minimaal over een B-rijbewijs, een VOG (Verklaring omtrent Gedrag), en bent flexibel inzetbaar voor minimaal 24 uur in de week. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling. Van serieus geïnteresseerden ontvangen wij graag een motivatiebrief en CV.